Перший Renault Talisman вирушив до посольства Франції в Україні

У листопаді відбулася офіційна передача унікального для українського ринку і придбаного Посольством седана Renault Talisman для Посла Франції в Україні пані Ізабель Дюмон.

Компанія Renault в Україні з гордістю вручила преміальний седан Renault Talisman Послу Франції в Україні. Посольство Франції стало першим в Україні власником представницького автомобіля D-класу Renault Talisman, змінивши свій попередній автомобіль Renault Vel Satis.

Під час офіційного вручення Посол детально ознайомилася з новим придбанням Посольства, оцінила вишуканий дизайн та першокласний комфорт Renault Talisman, флагмана модельного ряду Renault.

Також під час офіційної передачі автомобіля Яна Міненко, голова правління АТ «Рено Україна», вручила подяку Пані Ізабель Дюмон та її команді за просування, популяризацію і підтримку французьких компаній в Україні.

Renault Talisman, який дебютував восени 2015 року, був визнаний найгарнішим автомобілем 2015 року» на Міжнародному автомобільному фестивалі (FAI). Цей седан поєднує в собі стильний і елегантний дизайн, затишний і просторий салон.

Інноваційність седана демонструють його сучасні технології, включаючи Renault Multi-Sense®, яка координує роботу всіх систем автомобіля в дорозі: 4Control® (система шасі), електронної системи управління амортизаторами, кермом, двигуном, трансмісією EDC, світловими приладами, звуком двигуна. Також Renault Talisman оснащений мультимедійною системою R-Link 2 з 7 або 8,7-дюймовим дисплеєм.

Габарити седана ще раз підкреслюють його статусність: довжина автомобіля складає 4,85 м, ширина - 1,87 м, а висота - 1,46 м. Крім того, Renault Talisman має найбільш місткий багажник у своєму класі об'ємом 608 літрів.

З 2015 року бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance та кваліфікованій дилерській мережі.