ДНІ БЕЗПЕКИ ВІД RENAULT: ДИТЯЧА ПОЛІЦЕЙСЬКА АКАДЕМІЯ

НОВА ЕРА ЖИВЛЕННЯ ЕЛЕКТРОМОБІЛІВ: У ЄВРОПІ З’ЯВИЛИСЯ СТАНЦІЇ ПІДЗАРЯДКИ ЕЛЕКТРОМОБІЛІВ ВІД ВІДНОВЛЕНИХ АКУМУЛЯТОРІВ RENAULT

У вересні-жовтні в рамках днів безпеки від Renault в офіційній дилерській мережі буде організована «Дитяча поліцейська академія Renault». В рамках заходу дітям в інтерактивній та цікавій формі нагадають, як потрібно поводитися на дорозі, щоб їх шлях був безпечним і комфортним.

Тема безпеки на дорогах особливо актуальна восени, коли діти йдуть до школи і їм необхідно нагадати основні правила поведінки на дорогах. Тому компанія Renault в Україні організовує «Дитячу поліцейську академію Renault» в офіційних дилерських центрах.

В академії буде проведено навчальний курс з безпеки з лекціями про правила дорожнього руху для дітей. Особливістю курсу є його інтерактивність та простота, щоб кожна дитина могла зрозуміти основні правила і легко їх запам'ятати.

Крім навчального матеріалу на дітей чекає незвичайна форма його засвоєння - розіграш сценки з правилами дорожнього руху. Такий підхід в навчанні викликає зацікавленість навіть у наймолодших дітей і забезпечує просте запам'ятовування важливого матеріалу.

Після проходження курсу з безпеки кожен курсант отримає жетон та диплом, які свідчать про проходження «Дитячої поліцейської академії Renault».

Також дітки зможуть поласувати смаколиками та зарядитися позитивними емоціями.

Під час навчання дітей батьки зможуть:

· більш детально ознайомитися з автомобілями Renault;

· пройти тест драйв автомобілів Renault;

· зарезервувати та придбати автомобіль Renault;

· дізнатися інформацію про акції на автомобілі і сервіс;

· оформити кредит на придбання автомобіля або аксесуарів за допомогою власної програми кредитування Renault Finance;

· отримати консультацію кваліфікованого фахівця - представника офіційного дилерського центру Renault.

Детальну інформацію про проведення «Дитячої поліцейської академії Renault» в вашому місті дізнавайтеся у офіційних дилерів RENAULT в Україні: https://www.renault.ua/dealers.html

В 2016 р. бренд RENAULT посів 1ше місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%. Два роки поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.

ПАМ'ЯТКА ВОДІЄВІ