RENAULT ЗАРЯДЖАЄ!

Renault в Україні турбується про своїх наймолодших прихильників. Спеціально до різдвяних свят електромобіль Renault ZOE буде доставляти батарейки для новорічних дитячих іграшок* до самісінького будинку.

Бренд Renault вирішив зробити життя простішим, а подарунки ще приємнішими! Сьогодні інновації все глибше проникають в усі сфери життя та в нашу буденність. Дитячі іграшки також стають все більш інноваційними та складними. Їх інтерактивність викликає великий інтерес та бажання у малечі, але, разом з тим, створює проблему батькам у постійній купівлі зарядних акумуляторів.

 Тому з 27 грудня стартував розіграш набору батарейок та зарядних акумуляторів від Renault, які нададуть заряд живленням різним дитячим іграшкам.

Тільки до Різдва серед мешканців столиці України буде розіграно 50 наборів батарейок. Бажаючим отримати набір зарядних акумуляторів необхідно:

1.    зареєструватися у формі за посиланням https://bit.ly/2l6gh7W

2.    залишити коментар #SOSBattery під публікацією у соціальній мережі facebook  https://www.facebook.com/renault.ua/posts/1715897781789803

Акція триватиме з 27 грудня 2017 до 3 січня 2018 до 12:00. Переможці розіграшу будуть обрані за допомогою незалежної системи https://www.random.org/  3 січня 2018 року. Доставка батарейок відбудеться до 6 січня включно. Кількість подарункових комплектів обмежена і становить 50 шт.

З 2015 року бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance та кваліфікованій дилерській мережі.

*Акція діє лише для мешканців Києва.