Партнерство Renault І Одеського Міжнародного Кінофестивалю: 8 Років На Одній Хвилі

· У 2017 р. Renault в Україні восьмий рік поспіль є автомобільним партнером Одеського Міжнародного Кінофестивалю (ОМКФ).

· 24 автомобіля Renault обслуговують потреби кінофестивалю.

· Renault - надійний партнер світових кінофестивалів.

RENAULT І КІНЕМАТОГРАФ

За свою довгу історію Renault встановила тісні зв'язки з теле- та кінокомпаніями. Автомобілі Renault з'являються на екранах телевізорів у всьому світі, починаючи від телесеріалів і закінчуючи художніми фільмами. Для потреб кінокомпаній завжди доступний спеціальний парк автомобілів, який представляє повний модельний ряд марки (традиційні та електромобілі).

Серед знакових культурних подій світового масштабу, які підтримує компанія Renault - Канський та Венеційський кінофестивалі, кінофестивалі в Довілі, Ліоні, Ангулемі, Альп д'Уезі, Кабурі, Марракеші, Лондоні, Сан-Себастьяні, Вальядоліді та Одесі.

RENAULT - АВТОМОБІЛЬНИЙ ПАРТНЕР ОДЕСЬКОГО КІНОФЕСТИВАЛЮ

14 липня в Одесі відбулося відкриття 8-го Одеського міжнародного кінофестивалю.

У 2017 року вже традиційно, 8-ий рік поспіль, компанія Renault в Україні стала автомобільним партнером цієї знаменитої, не тільки в нашій країні, але і у всій східній Європі, кінематографічної події.

8-й рік співпраці Renault, в якості офіційного автомобільного партнера, і ОМКФ свідчить про довіру між партнерами, яка сформувалася на основі успішного досвіду минулих років.

Учасники, гості та організатори фестивалю оцінили комфортабельність, привабливий дизайн і надійність 24 автомобілів Renault.

На весь період кінофестивалю задіяні новинки Renault 2016-2017 рр. - Captur, Kadjar, Megane хетчбек, Megane седан та електромобіль Kangoo Z.E., а також вже добре відомі моделі Renault - Espace, Trafic і Duster.

Впізнавані моделі Renault протягом всього кінофестивалю забезпечують комфортну доставку гостей до червоної килимової доріжки, а також в інші місця проведення важливих подій з насиченої програми фестивалю.

Крім комфортного пересування на автомобілях Renault у гостей фестивалю є можливість познайомитися з експозицією популярного в Європі і очікуваного в Україні електромобіля Renault ZOE.

Renault ZOE - це сучасний, прогресивний комфортний міський електромобіль, який на сьогоднішній день пропонує найбільший запас ходу на одній зарядці у своєму класі. Третій рік поспіль ZOE утримує звання «Найбільш продаваний електромобіль у Франції», маючи 5 зірок відповідно до Euro NCAP 2013 року.

Цей повноцінний 5-місний електромобіль з містким багажником на 338 л оснащений новою батареєю Z.E. 40 с запасом ходу в 400 км. Renault ZOE має унікальний бортовий зарядний пристрій (інвертер) Cameleon, який дозволяє заряджатися від змінного струму, як від звичайної розетки на 2 кВт, так і від 3-фазної зарядної станції на 22 кВт.

Компанія Renault в Україні пишається восьмирічною співпрацею з ОМКФ, найбільшим глядацьким кінофестивалем східної Європи.

Міжнародний Одеський кінофестиваль цього року приймає понад 300 іноземних гостей і 600 журналістів. Його насичена програма нараховує 107 фільмів з 35 країн (розташованих на 4 різних континентах), які відображають в собі особливості кінематографа тієї чи іншої культури (країни). Україна в цьому році представляє рекордні 48 фільмів.