ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВОЇ МОДЕЛІ RENAULT MEGAN СЕДАН

ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВОЇ МОДЕЛІ RENAULT MEGAN СЕДАН

З 7 по 9 квітня 2017 р. в офіційній дилерській мережі Renault відбудеться презентація нової моделі Renault Megane седан.

В період з 7 по 9 квітня 2017 р. компанія Renault в Україні запрошує всіх відвідати свою офіційну дилерську мережу, щоб познайомитися з новинкою - автомобілем Renault Megane седан, пройти тест драйв і виграти фотосесію від Renault.

Під час вікенду відвідувачі дилерських центрів зможуть:

· більш детально ознайомитися з новою моделлю Megane седан;

· пройти тест-драйв нового автомобіля Megane седан і виграти фотосесію від Renault (переможець буде в кожному дилерському центрі);

· познайомитися з іншими моделями лінійки Renault;

· зарезервувати і придбати нову модель Renault;

· дізнатися інформацію про акції на автомобілі і сервіс;

· оформити кредит на придбання автомобіля або аксесуарів за допомогою власної програми кредитування Renault Finance;

· отримати консультацію кваліфікованого фахівця - представника офіційного дилерського центру Renault.

Всі, хто під час днів відкритих дверей (з 7 по 9 квітня 2017 г.) пройдуть тест драйв нової моделі Megane седан в офіційній дилерській мережі Renault на території України, беруть участь в розіграші фотосесії.

Серед всіх власників нової моделі Megane седан, які придбають автомобіль в квітні-червні 2017 р., будуть розіграні цінні призи:

· індивідуальне пошиття ділового костюму;

· 5 фірмових годинників Renault.

Розіграші відбудуться за допомогою сервісу генерації випадкових чисел (https://www.random.org/). Імена переможців будуть опубліковані згідно з умовами акції на сайті https://www.renault.ua і на офіційних сторінках Renault в Україні в соціальних мережах.

А також кожен, хто придбає нову модель Megane седан в квітні-червні 2017 р. отримає КАСКО в подарунок*.

*Детальну інформацію і правила акції можна дізнатися на офіційному сайті компанії www.renault.ua, у офіційних дилерів RENAULT в Україні або за телефоном гарячої лінії 0 800 500 351.