ВІДЧУЙ ДРАЙВ «FORMULA-1» РАЗОМ З RENAULT

ВІДЧУЙ ДРАЙВ «FORMULA-1» РАЗОМ З RENAULT

Компанія Renault в Україні оголошує про розіграш подорожі на один з етапів гран-прі Formula-1 серед покупців «Автомобіля року 2017» Megane хетчбек.

Вже анонсовано календар на 69-й сезон Formula-1 в 2018 році. У зв'язку з цим компанія Renault в Україні оголошує про запуск акції «Відчуй драйв «Formula-1» разом з Renault».

Всі клієнти, які придбають титулований хетчбек Renault Megane в період акції, а саме з 1 листопада по 31 грудня 2017 року, стануть претендентами на перемогу в розіграші подорожі на один з етапів гран-прі Formula-1 сезону 2018 року в Європі (на 2 персони).

Renault Megane створений в рамках нової стратегії дизайну бренду Renault. Йому характерні спортивні та збалансовані пропорції, широка колісна база і укорочений передній звис, які надають динамічності на дорозі.

Цей автомобіль втілює hightech риси в дизайні і технологіях, які дарують унікальну можливість налаштовувати автомобіль під свій стиль та настрій.

Також Renault Megane пропонує лінійку двигунів на будь-який смак:

•      дизельний двигун об'ємом 1,5 л і потужністю 110 к.с. з низькою витратою палива (4,4 л/100 км), який гарантує мінімально можливі забруднення навколишнього середовища;

•      бензиновий турбодвигун об'ємом 1,2 л забезпечує продуктивність, подібну 2-х літровому атмосферному двигуну: 130 к.с., 205 Н/м при 2000 оборотів.

Управляти потужністю під капотом Megane допоможе коробка передач EDC - автоматична 6-ти або 7-ступінчаста коробка передач подвійного зчеплення, яка забезпечує комфорт автоматичної коробки та швидкість реакції механіки. Завдяки EDC реакція двигуна швидка і без ривків.

А тепер щасливий володар маневреного хетчбека Megane отримає унікальну можливість стати глядачем одного з етапів Гран-прі 69-го сезону «Formula-1», які будуть проходити в Європі. Крім 2-х квитків на масштабну подію серед любителів автоспорту, приз включає в себе оплату авіаквитків та проживання в готелі (класу не нижче трьох зірок).

Розіграш буде проводитися за допомогою сервісу генерації випадкових чисел (https://www.random.org/). Ім'я переможця буде опубліковано згідно з умовами акції, на сайті https://www.renault.ua/  та на офіційних сторінках Renault в Україні в соціальних мережах до 18 січня 2018 року.

З 2015 року бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.

З офіційними правилами акції ви можете ознайомитися за посиланням: 

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА