СТВОРИ СВІЙ KOLEOSМІЧНИЙ ДИЗАЙН

DRIVE THE FUTURE 2017-2022: НОВИЙ СТРАТЕГІЧНИЙ ПЛАН, ЯКИЙ БАЗУЄТЬСЯ НА РЕКОРДНИХ РЕЗУЛЬТАТАХ І ПЕРЕДБАЧАЄ СТІЙКЕ ТА ПРИБУТКОВЕ ЗРОСТАННЯ

Renault в Україні пропонує активним користувачам інтернету та прихильникам інноваційних рішень створити свій KOLEOSмічний дизайн для нового Renault Koleos і стати учасником розіграшу тижневого тест-драйв нового Koleos, а також інших фірмових призів.

Новий Renault Koleos - флагман модельного ряду, довгоочікуваний кросовер, який незабаром буде підкорювати українські дороги. Але щоб час очікування бажаної моделі пройшло швидше, компанія Renault в Україні пропонує віртуальне знайомство з KOLEOSмічним дизайном нової моделі, який вражає уяву.

Тепер всім бажаючим протестувати новий Koleos досить просто перейти за посиланням https://koleos.renault.ua/, де є можливість оглянути новий Renault Koleos в усіх ракурсах, записатися на тест драйв, щоб відчути його інноваційність в реальних умовах і стати учасником розіграшу тижневого тест драйву нового Renault Koleos, фірмової жилетки Renault або міні-модельки Renault Koleos (в масштабі 1:43).

Щоб взяти участь у розіграші призів необхідно пройти 3 етапи (з 10 жовтня 2017 по 30 листопада 2017 г.):

1. Ознайомитися з KOLEOSмічним дизайном нового кросовера в інтернеті https://koleos.renault.ua/

2. Поділитися результатом активації на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook

3. Записатися і пройти тест драйв нового Renault Koleos в офіційній дилерській мережі Renault в Україні https://www.renault.ua/dealers.html

Розіграш буде проводитися 5 грудня 2017 року за допомогою сервісу генерації випадкових чисел (https://www.random.org/). Імена переможців будуть опубліковані відповідно до умов акції, на сайті https://www.renault.ua/ і на офіційних сторінках Renault в Україні в соціальних мережах. З офіційними правилами акції можна ознайомитися за посиланням: https://koleos.renault.ua/rules.

За підсумками розіграшу будуть визначені:

· 3 володарі тижневого тест драйву нового Renault Koleos

· 10 володарів фірмової жилетки Renault

· 50 володарів міні-модельок Renault Koleos (в масштабі 1:43)

Відчуйте комфорт і технологічність нового Renault Koleos першими!

З 2015 року бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance та кваліфікованій дилерській мережі.